Sleutelservice

Sleutelservice

Bent u een fietssleutel kwijt?

Bij aankoop van een fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een sleutel kwijt, laat dan gelijk een nieuwe sleutel bijmaken. Het is niet alleen handig om een extra fietssleutel te hebben maar ook als uw fiets wordt gestolen dan heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de fietsverzekering. Geef ALTIJD aan de verzekering door als u een kopie sleutel gebruikt.

U kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta en Trelock. Voor een slot van een ander merk kunt u bij Service Totaal informeren naar de mogelijkheden.

U heeft dan wel het sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche dat bevestigd is aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters. Is uw fiets verzekerd tegen diefstal? Als u een sleutel heeft bijbesteld, vergeet dit dan niet direct zelf aan de verzekering door te geven. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen.

Service Totaal beschikt over de nodige materialen om u goed van dienst te zijn. mocht uw sleutel ontbreken in ons assortiment, kan die nog altijd besteld worden.

uw fietsmaker

Copyright © 2010-2017 Service-Totaal