Welkom

Welkom op de site van Service-totaal, uw fietsspecialist.

In 2003 werd Service totaal opgericht door de eigenaar Chouhabi. Na een aantal succesvolle jaren breidde het bedrijf zich uit en verplaatste het zich in 2009 naar de Nassaustraat in Roermond.
U vindt bij ons een goedkoop assortiment fietsen en accessoires van bekende merken. Zoekt u een stadsfiets, een ATB of een kinderfiets u ziet ze allemaal bij ons in de showroom staan. Deze mag u kosteloos onder onze voorwaarden uitproberen, wij geven u dan graag uitleg over onze fietsen. Wij hebben niet alléén een winkel, maar ook een allround werkplaats en zijn gespecialiseerd in stadsfietsen, Mountainbikes en kinderfietsen. Waar wij u graag met raad en daad terzijde staan. Ons streven is dat alle reparaties binnen één dag klaar zijn. Ook zijn wij aangesloten bij het Nationale fiets project, doet uw bedrijf hier aan mee? Komt u dan langs voor een splinternieuwe fiets.

Ook hebben wij een uitgebreide wisselende voorraad tweedehands fietsen. Deze fietsen zijn volledig nagezien, gerepareerd en schoongemaakt, voordat wij ze in de verkoop zetten. Hier geven wij dan ook twee maanden garantie op.

Bij aankoop van een nieuwe fiets adviseren wij u een fietsverzekering af te sluiten van ENRA. U kunt uw fietsverzekering via ons aansluiten daarvoor hoeft u alleen maar langs onze zaak te komen, zodat wij dit ter plaatse in orde kunnen maken. Wij hebben al vele jaren zeer goede ervaringen met het afhandelen van schades met deze verzekering.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze mooie zaak.

 

uw fietsmaker

Copyright © 2010-2017 Service-Totaal