• U kunt uw fiets verzekeren via Service-Totaal.

  Nieuwe en tweedehandse fietsen kunt u bij ons laten verzekeren de fietsverzekering keert enkel in natura uit, dit houdt in dat u een nieuwe fiets geleverd krijgt. De fietsverzekering kent een eigen riscico van  € 25,- per schade. Bij diefstal of totaal verlies is het eigen riscico niet van toepassing. Het eigen riscico is het bedrag dat u bij schade zelf moet bijdragen.

  Lees Meer
  Enra

 • Een goedgekeurde fiets moet voldoen aan de wettelijke eisen en veilig zijn in gebruik. Om te voorkomen dat u met een onveilige fiets
  op de weg zit, is het zinvol om een aantal veiligheidsmaatregelen van tevoren te nemen, Service-Totaal maakt u fiets veilig en rijklaar volgens de normen van de overheid.
  U kunt bijvoorbeeld denken aan:
  - Zijn de remmen goed.
  - Voor, achter, pedaal en wiel zij-reflectoren.
  - Goed werkend voor en achter lichten.
  - De banden hebben voldoende profiel.
   
 • Sleutelservice.

  Heeft u een reservesleutel nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf 2,95 kunt bij ons al terecht voor een kopie. Service Totaal biedt sleutelservice aan met een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats, daarom vinden wij het ook belangrijk dat alle producten die wij gebruiken van een zeer goede kwaliteit zijn.  Aarzel niet om langs te komen en voor verdere vragen zal het personeel u graag te woord willen staan.sleuter

 • Aanbiedingen Fietsen & Accessoires

  Neem regelmatig een kijkje op onze site voor de nieuwste en leukste aanbiedingen. En blijf zo op de hoogte van onze acties, u wilt natuurlijk geen een koopje missen. Heren en dames fietsen, kinderfietsen noem het maar op, allemaal in onze zaak te vinden voor een scherpe prijs. Binnenkort zal Service totaal ook te volgen zijn op facebook, Like onze pagina en blijf op de hoogte van onze interessante aanbiedingen.

 • ENRA de specialist in tweewielerverzekeringen
 • Service-Totaal maakt u fiets veilig en rijklaar
 • Service Totaal biedt sleutelservice aan
 • Aanbiedingen Fietsen & Accessoires
uw fietsmaker

Copyright © 2010-2017 Service-Totaal